Share

Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei a fost mutată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț cu o zi înainte de tragedia provocată de incendiul devastator ce a avut loc acolo.

Marea actriță, Draga Olteanu Matei a avut mare noroc , deoarece aceasta se afla chiar în secția ATI a Spitalului  Județean din Piatra Neamț și ar fi putut fi victima incendiului. Din fericire, faptul că a fost transferată de urgență la Spiatalul Sfântul Spiridon din Iași i-a salvat viața.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Celebra artistă a suferit o hemoragie digestivă superioară și a fost la un pas de moarte. Aceasta a intrat în comă, iar medicii și-au dat toată silința să o stabilizeze și au reușit după două ore.

“Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI”, a declarat medicul şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Potrivit spuselor medicului,  cea mai probabilă cauză a hemoragiei digestive este tratamentul anticoagulant pe care artista îl ia de mai multă vreme din cauza unei afecțiuni cardiovasculare.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

În urma incendiului de la secția de ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Piatra Neamț au murit 10 pacienți și 7 persoane au fost rănite, printre care și medicul de gardă Cătălin Denciu, care a încercat să își salveze pacienții


Share

LĂSAȚI UN MESAJ