nou-secretar-la-ministerul-sanatatii

De asemenea, Dan Dragoş Drăgan a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Printr-o altă decizie, prim-ministrul a numit-o pe Andra-Mihaela Costache în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Anterior, Costache a deţinut funcţia de subsecretar de stat la acelaşi minister.

Citeste si   Klaus Iohannis, vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2

Şeful Executivului l-a numit tot joi pe Silviu Năstase în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în locul lui Filaret Brădăţan, care a fost eliberat din funcţie. Totodată, premierul a eliberat-o, la cerere, pe Mihaela Andreianu din funcţia de secretar de stat la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi. Mădălina Carmen Hristu a fost numită în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului, funcţie neremunerată, scrie Agerpres.

Citeste si   Românii revin în țară prin Vama Nădlac! Victor Ponta, apel către Marcel Vela: ”Noi, practic, importăm Coronavirus"

 

LĂSAȚI UN MESAJ