Share

Primăria Municipiului Iași organizează în această perioadă o licitație pentru contractarea serviciilor de proiectare a cinci noi creșe

Licitația are o prevedere bugetară de 378.151,26 lei, fără TVA (450.000 lei, cu TVA), iar firmele interesate au putut depune oferte până miercuri, 16 octombrie. Procedura de achiziție publică a atras nu mai puțin de nouă oferte, din partea firmelor Artca SRL, Chiriță T. Marian Jan – Birou Individual de Arhitectură, Conpac Arhitect SRL, Hentza Business SRL, Mihul SRL, Pencraft SRL, Simpa Consult SRL, Total Business Land SRL și Trust AVB SRL.

Citeste si   Primarul comunei MIROSLAVA, Dan NIȚĂ a depus JURĂMÂNTUL pentru mandatul 2020-2024

Firma câștigătoare va avea la dispoziție trei luni pentru a livra un proiect tip, modular, structurat pe module de patru, șase și opt săli de grupă, în funcție de suprafața de teren disponibilă, precum și alte studii și avize. Creșele vor fi proiectate și apoi construite pe amplasamente libere identificate de municipalitate și aflate pe bulevardul Tudor Vladimirescu, șoseaua Iași – Voinești, strada Stindardului și, respectiv, două pe strada George Emil Palade.

Citeste si   11 școli din IAȘI și-au SUSPENDAT orele FIZICE după ce mai multe CADRE didactice și ELEVI au fost infectați cu SARS-COV-2

După proiectare, care va oferi și prețurile estimative, lucrările de construire efective vor fi bugetate și ar putea începe în 2020.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ