Share

Fetele se pot înscrie de la anul la Școala de Pompieri. Ce condiții trebuie să îndeplinească

De anul viitor vor fi scoase la concurs 300 de locuri, iar candidații pot fi atât fetele cât și băieții, la comun. Specializarea este subofițer de pompieri și protecție civilă și maistru militar auto.

„Începând cu anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru a primi tinere care vor dărâma bariere și prejudecăți, acele tinere care știu că nu există diferențe între bărbați și femei, atunci când țelul suprem este acela de a salva vieți!

Putere, curaj, devotament și profesionalism rămân cuvintele ce caracterizează femeile care reușesc să se impună într-o lume a bărbaților.

Școala de pompieri primește din 2020 și fete, însă nu se va face nici un fel de derogare pentru reprezentante

Poți fi ceea ce căutăm, iar noi te vom învăța tot ce știm, astfel încât la finalul intervenției, misiunea să se termine așa cum a început, în echipaj complet.

 Vom parcurge un drum al pregătirii intense, în urma căruia tu, femeie, vei purta cu mândrie uniforma de pompier operativ.

Cererile la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor, până la data de 15 noiembrie 2019” a comunicat Școala de Pompieri pe contul oficial de Facebook.

Condițiile de admitere în Școala de Pompieri, pentru fete și băieți Cerințele necesar a fi îndeplinite sunt:

-vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani;

-absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat; -apți medical, fizic și psihologic;

 -fără antecedente penale. Pentru admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt 300 de locuri scoase la concurs, iar durata studiilor este februarie

– decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ