Validarea mandatului lui Cătălin TIMOFCIUC, a fost votat în unanimitate

Începerea ședinței de Consiliu Județean din data de 21.08.2019 a fost marcată de depunerea jurământului noului consilier județean din partea PNL Iași, Cătălin TIMOFCIUC, înlocuitor al lui Marius DANGĂ.

Noul consilier, Cătălin TIMOFCIUC, a marcat momentul folosind în momentul jurământului biblia personală.

De ce ați marcat acest eveniment prin folosirea Bibliei persoanle?

Citesc Biblia aproape zilnic. Am vrut să o folosesc pe cea personală la depunerea jurământului pentru a-mi aminti, de fiecare dată când o deschid, că am jurat să îmi desfășor mandatul de consilier județean cu bună-credință.

Pentru mine, Biblia va fi ca un îndreptar pentru activitatea din Consiliul Județean. Cred, sincer, că legile din România și, în general, țara noastră ar arăta mult mai bine dacă politicienii ar deschide Biblia măcar puțin”, a declarat Cătălin TIMOFCIUC.

 Care a fost motivul pentru care aţi acceptat funcția de consilier județean?

Cătălin TIMOFCIUC: ”Funcția de consilier județean este o mare responsabilitate. De aceea, înainte de a accepta, m-am sfătuit cu familia, cu prietenii, cu colegii din PNL și cu părintele duhovnic. Cu toții m-au încurajat și mi-au oferit susținere. Părintele duhovnic mi-a oferit binecuvântarea, iar de acum sper ca Dumnezeu să mă lumineze pentru a lua cele mai bune decizii pentru locuitorii din Județul Iași”.

Cu ce gânduri și care sunt inițiativele pe care le doriți să le realizați în cadrul Consiliului Județean?

”Drumurile proaste țin în izolare și sărăcie foarte mulți cetățeni din satele și orașele județului Iași. Economia județului are foarte mult de pierdut ca urmare a stării deplorabile a drumurilor. De aceea cred că drumurile județene ar trebui declarate prioritate zero!

Foarte mulți cetățeni din județul Iași mi s-au arătat oripilați de faptul că în spitalele publice se fac avorturi. Și eu cred că banii celor care plătesc taxe și impozite ar trebui folosiți pentru a aduce viața, nu pentru a o lua!

Vreau să mă implic mai mult în această chestiune și sper ca în cele două maternități din subordinea Consiliului Județean Iași consilierea femeilor care doresc să avorteze să devină obligatorie, iar avortul să fie posibil doar pentru motive medicale serioase”, a declarat consilierul județean PNL, Cătălin TIMOFCIUC.

LĂSAȚI UN MESAJ