Share

Nova Rent a Car este o companie locală care reduce la zero grijile închirierii unei mașini

            Nova Rent a Car este o companie locală profilată pe domeniul rent a car Iași , având capital ieșean integral. Încă de la înființarea sa în 2010, când piața locală de Rent a Car era pe zona de debut, firma Nova și-a propus sa vină ca alternativă la nevoile de transport atât a persoanelor fizice, cât și a societăților în căutare de soluții de mobilitate.

Cu o flotă în continuă creștere, s-a căutat ca de la an la an să se îmbunătățească atât partea de parc auto (reînnoire continuă a mașinilor, diversificarea claselor/a modelelor) cât și cea de servicii ( flexibilizarea programului de lucru, oferirea de servicii auxiliare, livrare și preluare aeroport).

            Utilitatea serviciilor de rent a car aeroport Iași este de necontestat în contextul actualei economii de piață. Oamenii circula mai mult ca niciodată, astfel ca se creează noi nevoi de transport. Nova Rent se adresează atât oamenilor de afaceri ce tranzitează Iașul în căutare de noi oportunități, cât și turiștilor ce vin în zonă pentru descoperirea atracțiilor locale și a zonelor limitrofe cum ar fi perlele Neamțului și comorile Bucovinei.

Citeste si   Distribuția COVID-19 pe județe. Unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri în ultimele 24 de ore

Nova Rent vizează atât localnicii în cautarea unei mașini sigure pentru a se porni în vacanța mult asteptată, cât și românii plecați în străinătate și reîntorși în țară pentru vizitarea familiilor sau a locurilor dragi de baștină

      Știind preferințele românilor în materie de mașini, firma Nova a căutat permanent să  aibă pe flota mașini preponderent diesel, cu motoare diversificate de la 1.4 pana la 2.2 Tdi, cu un spațiu interior încăpător, generos și cu toate actele la zi.

Când apelați la serviciile de rent a car Iași trebuie să știți că grijile dvs sunt reduse la zero, deoarece toate reviziile și distribuțiile sunt întotdeauna realizate la timp, sistemul de frânare verificat, cauciucurile sunt adaptate mereu sezonului vară/iarnă, Inspecția tehnică periodică este efectuată, taxele de drum plătite ți Asigurarea obligatorie în torpedo.

Închirierea unei mașini pe perioadă îndelungată diminuează costurile 

            În momentul în care doriți să închiriați de la Nova rent a car Iași, firma va cere sa aveți o vârstă minima de 21 ani și un permis de conducere mai vechi de 1 an. Chiria mașinii este între 12 și 35 euro/zi, în funcție de mașina pentru care optați și numărul total de zile închiriate.

Citeste si   Mall-urile au lansat OFERTELE PROMOȚIONALE de Sărbători: Spaţiile comerciale sunt SIGURE din punct de vedere al MĂSURILOR de prevenție COVID-19

           Cu cât perioada este mai mare, cu atât prețurile se diminuează, ajungând la valori minime în perioade promoționale cum ar fi: 1 noiembrie – 15 decembrie sau 1 februarie – 1 aprilie. Pe lângă chirie, Nova Rent a Car Iași percepe garanții cuprinse între 150 și 250 euro, sau puteți opta pentru varianta «Full Cover», prin intermediul căreia renunțați la plata garanției și achitați taxa de Acoperire totală, având excluse în acest fel toate riscurile (accident din vina dvs sau a altor participanți la trafic, vandalism și accident cu autor necunoscut, avarierea jantelor și a cauciucurilor, spargerea suprafețelor vitrate sau accidente cauzate de calamnități naturale).

Citeste si   LIIS online sau despre DĂRUIRE, IMPLICARE, DEZVOLTARE în Săptămâna Educației Globale

Firma Nova Rent închiriază mașini sigure, servite la timp și cu toate actele la purtător

            Pentru cei care ajung în oraș tranzitând aeroportul Iași – firma Nova Rent vă stă la dispoziție făcând livrări și preluări non-stop la aeroport; în funcție de ora la care ajunge zborul dvs, sunteți așteptați în terminatul Sosiri, conduși la mașină unde se semnează contractul, se face inspecția mașinii și plata. În 10 minute plecați la drum cu o mașină sigură, servită la timp și cu toate actele la purtător.

Aveți nevoie de scăunel pentru copilul dvs? Lanțuri de zăpadă, sistem GPS, o cartela telefonică sau o rezervare la hotel? Agenții Nova Rent a Car vă stau întotdeauna la dispoziție și sunt mereu gata sa vă dea o mână de ajutor.

            Adresa Nova Rent a Car Iasi: Iasi, strada Vasile Lupu 13

            (zona Tudor Vladimirescu, intersectie Bucsinescu, vis a vis de Hotel Dorobanti).

            Telefon: 0765 23 77 72

            Web-site:  www.nova-rentacar.ro


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ