Share

Autostrada, investițiile străine, dezvoltarea ramurei de producție a economiei, 
creșterea turismului și celelalte acțiuni de substanță, mai au de așteptat...

Drapelul din Iași, cel mare din România

În ședința din cadrul Primăriei Municipiului Iași, de ieri, primarul Mihai Chirica a dezbătut și câteva subiecte administrative. Primarul susține faptul că a semnat contractul de proiectare privind proiectarea tehnică pentru drapelul național.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)
Drapelul uriaș de 40 de metri va fi ridicat în Moldova, în regiunea de N-E, chiar pe Dealul Galata, Iași

Această inițiativă se vrea a fi o marcare a 100 de ani de stat unitar și o atragere a atenției de punere a primei bucăți pentru autostradă Moldova sau Ungheni-Iași-Târgu-Mureș.

„Este cel mai înalt drapel al României. Costul acestui proiect este de 38.000 de lei și va fi derulat pe o perioadă de 3 luni. Direcția de amplasare este lângă Mănăstirea Galata și va avea o proiectare de aproximativ 50 de metri,” a declarat primarul Mihai Chirica.

Prin urmare, tema de proiectare are scopul de a promova și de a reamenaja zona Mausoleului Monumentului Eroilor. Astfel, devine un spațiu contemplativ dedicat memoriei eroilor din primul Război Mondial. Dar, ce o să mai contempleze cetățenii la autostrada promisă de atâta timp…

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Problema reală ține și în acest caz de banii alocați, deoarece contractul de 38.000 de lei a fost parafat de Primăria Iași cu firma Arc Design SRL, care va asigura implementarea proiectului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ