Share

Brigitte Sfat a recunoscut in cadrul unei emisiuni TV ca a incercat sa isi puna capat zilelor si a oferit dezvaluiri de-a dreptul cutremuratoare despre viata sa.

”Am fost printr-o țară străină operată și mi-am dat seama că sunt singură și că o să pierd totul. Mi-am dat seama că mama m-a făcut singură și că voi muri singură. Dacă Ilie m-ar fi iubit, m-ar fi prețuit atunci când m-a avut”, a declarat Brigitte.

In continuarea dezvaluirilor, vedeta a recunoscut ca s-a gandit la sinucidere: ”Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mi-am dorit să-mi iau și viața.” Se pare ca frumoasa bruneta a fost salvata de faptul ca si-a dat seama ca are un copil de crescut si nu il poate lasa singur pe lume.

Robert, fiul sau, este adolescent acum, iar tatal sau, Octavian Sfat, a murit in anul 2002. Vedeta mai are o fetita, din casnicia cu Ovidiu Torj.

Brigitte nu s-a ascuns si a vorbit intotdeauna deschis despre momentele dificile din viata ei. Aceasta a dezvaluit ca a avut tentative de suicid si in inchisoare.

Am fost furată de administratorul unuia dintre cluburi. Cu toate acestea, m-am trezit eu arestată şi acuzată de tâlhărie. Din soţia lui Tavi şi patroană de cluburi am devenit o puşcăriaşă. Aveam bani, dar nu am ştiut cui să-i dau, ce avocaţi să-mi iau şi am ajuns târâtă într-o chestie din care nu am avut scăpare. Am pierdut casa, discotecile, tot. Când am aflat asta, am vrut să mă omor.

Am muncit 7 ani pentru a reface totul, am pierdut casa, am pierdut un milion de euro,… am pierdut libertatea și apoi am luat-o de la zero. Cred că atunci când ai credință în Dumnezeu, nu îți dă mai mult decât poți să duci, a marturisit Brigitte Sfat potrivit Unica.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ