Share

Mihai Căldăraru, orfanul din presă care s-a dedicat activităţii umanitare, va avea grijă de persoanele vulnerabile care au nevoie de ajutor

Mihai Căldăraru şi-a pus numărul de telefon la dispoziţia publicului, pentru a fi solicitat.

Mihai Căldăraru conduce Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale şi vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparţinători, din Bucureşti şi din Ilfov.

Alături de echipe ale Direcţiei Generale de Asistenţă Sociale Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii, Mihai este disponibil non-stop la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

”Dragi cetățeni,

Suntem în plină criză cauzată de pandemia cu coronavirus. Vedem cu toții ce se întâmplă în alte țări. Pentru mulți dintre concetățenii noștri această criză nu privește numai sănătatea, ci și existența lor. Datorită problemelor economice declanșate de acestă criză, persoanele aflate în dificultate au și mai mari probleme decât aveau înainte.

Așa cum până acum am luat la nivelul organizatiilor non-guvernamentale măsuri pentru toate problemele care s-au ivit până acum, este momentul să venim și în ajutorul persoanelor aflate în dificultate din România.

Din acest motiv fac un apel către toți agenții economici care pot dona bunuri constând în alimente și în alte produse, să vină alături de administrație și să gestionăm împreună această problemă. În cadrul D.G.A.S.P.D.P.C.A – AEDOPS am creat un grup de lucru care se va ocupa de acest demers.

”Persoanele care au nevoie de ajutor sunt rugate să apeleze la următoarele numere de telefon disponibile NON STOP: 0722.70.70.22/ 0770.658.131”

Totodată, dacă sunt voluntari care doresc să sprijine acest demers, pot să apeleze aceleași numere de telefon.

Acest serviciu va fi disponibil începând cu mâine, 31 martie. Vă îndemn la unitate și solidaritate”, a declarat Mihai Căldăraru, Director General al Direcției Generale de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții România-AEDOPS.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ