Share

În contextul pandemiei cu noul Coronavirus putem afirma că toate afacerile la nivel local au fost afectate.  Astfel, școlile de șoferi din județul Iași au resimțit și ele începutul crizei economice.

Numărul de persoane înscrise la școlile de șoferi ieșene se află în scădere

În mod normal, foarte multe persoane care nu își mai doreau să depindă de transportul în comun apelau la obținerea unui permis de conducere. Pașii pe care trebuia să îi faci pentru obținerea carnetului nu erau deloc complicați.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Contactat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iașireprezentantul unei școli de șoferi ieșene a declarat:

După relaxarea măsurilor înscrierile au fost mai scăzute doar la categoria de profesioniști. La amatori, categoriile A și B, nu au fost mai puțini. Numărul persoanelor ce au promovat examenul nu a sufeit modificări.

După instituirea stării de urgență în țară, cursurile ce normal trebuiau făcute față în față s-au mutat în mediul online. Procesul de învățare devening mai dificil.

Multe persoane au renunțat la ideea obținerii unui permis de conducere, cel puțin în următoarea perioadă. Motive financiare, lipsa timpului liber pentru a învăța individual sau teama de a nu se infecta cu noul Coronavirus sunt doar o parte din motivele ce opresc cetățenii ieșeni să aplice pentru o licență auto.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Întrebat dacă crede că numărul de înscrieri se va modfica în următoarea perioadă, un reprezentant al unei școlii de șoferi din Iași a declarat:

Depinde. Zvonistica este mare, depinde de ce înțelege fiecare, la ce program TV se uită și ce înțelege de acolo, ce previziuni sumbre sau mai puțin sumbre își face fiecare pentru viitor. Dacă se uită două persoane la aceeași emisiune fiecare înțelege altceva deci e foarte greu de spus.

Am ajuns un poport de imbecili, toți suntem imbecilizați cu televizoarele, cu totul. Suntem niște roboți. Îmi pare rău pentru ieșire dar am ajuns la concluzia că suntem un popor de tâmpiți conduși de niște hoți și bandiți care doar asta fac și noi doar pe ei îi votăm. Este o incertitudine pentru toată lumea ce va fi


Share

LĂSAȚI UN MESAJ