Share

Un echipaj de ambulanță din Sibiu a fost atacat cu bolovani de un bărbat din Rășinari, la care medicii fuseseră chemați să intervină de urgență.

”Bolnavul” a început să arunce cu pietre de mari dimensiuni în mașina de salvare și chiar a spart geamurile, notează Turnul Sfatului.

”Astăzi, colegii noștri au trecut prin momente de panică, când au fost atacați. Am ajuns să fim umiliți și batjocoriți de cei care ar trebui să ne mulțumească! De aceea foarte puțini sunt cei care aleg să mai facă Medicină de Urgență și să lucreze în prespital! Zilnic suntem jigniți ca la ușa cortului, amenințați și bătuți, dar statul român nu știe sau nu vrea să știe lucrul acesta! Rușine acestor animale! Am primit încă un motiv care dovedește lipsa de educație și barbarismul așa zisului “cetățean” european! De menționat că ambulanța a fost distrusă în Rășinari de un “pacient”, căruia vreau să-i “mulțumesc frumos”, a postat, marți, pe Facebook, Radu Ciora, angajat al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Pentru a se feri, medicii s-au adăpostit în curtea unui vecin și au chemat Poliția

„Ieri, în jurul orei 16.30, un echipaj de poliție a fost solicitat pentru a interveni în localitatea Rășinari, unde un localnic în vârstă de 36 de ani a devenit recalcitrant și a atacat cu pietre un echipaj al ambulanței din județul Sibiu. Este vorba de un bărbat cunoscut cu probleme psihice. (…) A spart geamurile laterale, geamurile din spate, parbrizul. A distrus și capota ambulanței și, din păcate, avariile sunt destul de mari. El este în evidențele Spitalului de Neuropsihiatrie. Imediat după producerea incidentului, bărbatul a și fost internat”, a explicat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au precizat că nimeni nu a suferit vătămări corporale, mai notează sursa citată.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ