Share

Fără apărare, o bătrână a fost atacată cu spray lacrimogen în Neamț. Individul a fugit cu geanta femeii, în vârstă de 70 de ani, chiar sub ochii unui polițist care a pornit în urmărirea hoțului. Cu un tupeu incredibil, omul a încercat să folosească spray-ul lacrimogen și împotriva agentului. Agresorul a fost, în cele din urmă, imobilizat și reținut de oamenii legii.

Incidentul șocant a avut loc în orașul Roman, județul Neamț. Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen în fața unei bătrâne de 70 de ani, iar apoi i-a smuls poșeta. Scena incredibilă s-a petrecut sub ochii unui polițist, aflat în ținută civilă.

„Polițiștul a somat suspectul să se oprească, iar întrucât acesta nu s-a supus somației, a pornit în urmărirea acestuia și l-a prins după aproximativ 300 metri”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț, pentru zch.ro.

Când a fost prins, individul a folosit același spray lacrimogen și împotriva polițistului care a reușit să-l imobilizeze.

Bărbatul are 41 de ani și este din localitatea Gâdinți. După ce a fost audiat, a primit o ordonanță de reținere și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În poșeta bătrânei erau 650 de lei, un telefon mobil și documentele persoanele. Toate au fost recuperate și predate proprietarei.

Nu este singura tâlhărie care a avut loc în județul Neamț săptămâna aceasta. Un tânăr de 18 ani din localitatea Ruseni și un altul de 19 ani din județul Prahova sunt suspectați că au agresat și furat telefoanele mobile a doi tineri cu care au avut un scandal monstru în localitatea Roznov. Ambii suspecți au fost reținuți de polițiști.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ