Share

O echipă de la Electrica din Satu Mare a fost „sechestrata”. Un tânărul în vârstă de 20 de ani, a blocat cu mașina echipei de intervenție, pe motiv că electricienii nu i-au dat nicio explicație despre penele de curent care au avut loc de sărbători. Angajații de la Electrica au sunat la 112 și au spus că sunt…sechestrați.

Incidentul a avut loc în satul Petin, comuna Păulești, județul Satu Mare. Acolo, un tânăr de 20 de ani a vrut să se intereseze despre cauza deselor pene de curent din ultimele zile.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Alin Neamțiu le-a cerut explicații angajaților trimiși să remedieze defecțiunea pe motiv că este un consumator de bună credință. De cealaltă parte, electricienii i-au spus să obțină răspunsul la „relațiile cu publicul”, scrie portalsm.ro.

Nemulțumit de răspunsul primit, tânărul, care este luptător, a blocat mașina electricienilor, care au sunat la 112 pe motiv că sunt sechestrați. „Atitudinea celor de la Electrica, atunci când am cerut nişte explicaţii în calitate de beneficiar platnic al serviciilor furnizate de dânşii legate de pana de curent care s-a produs în seara de 24 Decembrie, respectiv astăzi …”, a scris Alin Neamțiu pe Facebook.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Scandalul s-a oprit atunci când la fața locului a ajuns un echipaj de poliție.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ