Share

Încă un caz şocant aduce în prim plan problemele din grădiniţele româneşti. De acestă dată, o educatoare din Bihor este acuzată că i-a smuls părul din cap unui băiat de 5 ani. Femeia recunoaşte incidentul, dar susţine că totul s-a întâmplat din greşeală.

Fie că este vorba despre o greşeală sau despre un moment în care lucrurile au scăpat de sub control, cert este că băiatul de 5 ani a ajuns acasă scalpat. Lucru confirmat şi de medicul legist şi chiar şi de educatoarea care l-a tras de păr.

S-a întâmplat după masa de prânz, când toţi copiii erau pregătiţi pentru somn.

Prima care a aflat de acest incident a fost mama copilului. 

Greşeala admisă nu a fost pe jumătate iertată. Educatoarea a stârnit indignarea întregii familii a copilului. Mai ales că cel mic refuză să mai meargă la grădiniţă din cauza celor întâmplate.

Educatoarea spune despre băiat că are o fire mai dificilă şi lucrează destul de greu cu el.

Argumentele ei dar şi ale părinţilor vor fi prezentate în faţa Comisiei de Disciplină. Apoi, Inspectoratul Şcolar va decide eventualele sancţiuni.

Până acum nu au mai existat plângeri la adresa educatoarei, care lucrează în învăţământ de 8 ani.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ