Share

O tanara de 13 ani a disparut fara urma de aproape o saptamana, dintr-un centru de plasament din Iasi. Angajatii centrului spun ca fata ar fi mers la un magazin din apropiere, dar nu s-a mai intors.

Ingrijorata de soarta copilei, familia unde a stat in plasament pana la varsta de 12 ani a facut un apel disperat si pe internet.

Fata de 13 ani a fost data disparuta de miercurea trecuta, cand angajatii centrului si-au dat seama ca nu s-a mai intors in camera. Colegele ei spun ca au insotit-o pana la un magazin dar nu s-au mai intors impreuna.

Cum fata nu s-a intors nici pana la caderea noptii, angajatii centrului au anuntat politia dar si familia la care a stat de mica in plasament, impreuna cu fratele ei.

Fiica asistentilor maternali spune ca adolescenta era o fire introvertita si nu avea multi prieteni. Fata are o inaltime medie, parul saten si ochii verzi. Politistii incearca acum sa o gaseasca si orice informatie poate fi utila.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ