Share

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare și identificare a lui COVACI CLAUDIA, de 16 ani din orașul Gura Humorului, județul Suceava, care la data de 26.10.2020, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituţie atletică, înălţime 1,30 – 1,35 m., ten măsliniu, faţă ovală, păr drept, lung până peste umeri, culoare brunet natural, ochi căprui, nas drept, bărbie dreaptă.

Citeste si   DNA: 14 persoane au fost reţinute în dosarele de mită pentru permise şi înmatriculări din Suceava

Semne particulare: o cicatrice de circa 2-3 cm lungime pe faţă, în zona pometelui, posibil pe partea dreaptă, dispusă orizontal și o cicatrice de circa 1 cm lungime pe braţul stâng, zona încheieturii, în partea din faţă a braţului.

În momentul plecării de la domiciliu purta o maletă de culoare gri cu model floral de culoare roşie în partea din faţă şi o pereche de blugi albaştri deschis, decupaţi în zona genunchiului drept. Era încălţată cu o pereche de pantofi negri, din piele, cu şireturi.

Citeste si   Suceava: Ultimele centre DGASPC de plasament au fost închise; 1.311 copii vor fi ocrotiţi în case şi apartamente

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ