Share

O femeie a cazut in gol de la inaltimea de 30 de metri dupa ce s-a aruncat de pe catedrala Sf. Paul din Londra.

Potrivit dailystar.co.uk, politia si paramedicii au ajuns de urgenta la locul tragediei. Femeia s-a aruncat de deasupra Galeriilor Whisperin, care au o inaltime de aproape 198 metri, scrie cancan.ro.

Citeste si   SUA: Patru astronauţi americani vor vota din spaţiu la alegerile prezidenţiale

Medicii au incercat sa o resusciteze, insa fara succes. Femeia a murit pe loc.

“O actiune de urgenta a avut loc la Catedrala Sfantul Paul. Nu putem sa descriem socul pe care-l avem fata de incidentul care s-a petrecut în comunitatea noastra, mai ales al martorilor la incidend. De asemenea, gandurile noastre se îndreapta catre vizitatorii care se aflau în acel moment în Catedrala.  Ne gandim si ne rugam pentru femeia care a murit, pentru familia acesteia si pentru toti care o iubeau”, au declarat oficialii Catedralei Sfantul Paul, din Londra.

Citeste si   #alegeriSUA: Candidatul democrat Joe Biden îşi publică declaraţiile fiscale înaintea dezbaterii cu Donald Trump

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ