Share

Doctorii de la Spitalul Judeţean Argeş cu un caz ieşit din comun, o femeie de 33 de ani din comuna argeşeană Răteşti, care habar nu avea că e însărcinată, a născut în WC-ul spitalului.

Mama ajunsese cu ambulanţa la spital după ce acuzase sângerări vaginale anormale, informează adevarul.ro. Femeia, care mai are doi copii, suferă de obezitate morbidă, având aproximativ 130 de kilograme. Când a văzut că are sângerări a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns în comuna Răteşti, aflată la aproximativ 50 km de Piteşti, şi a transportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean Argeş.

Citeste si   Comuna TOMEȘTI va avea, până la sfârșitul anului 2021, DISPENSARE MEDICALE în toate localitățile

„Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgenţelor, având metroragie (n.red. – sângerări vaginale anormale). Este o femeie care suferă de obezitate morbidă. Înainte să fie examinată, a cerut să meargă până la baie. Acolo a avut loc explozia fătului. A născut, fiind aduşi înapoi în urgenţă amândoi, mămica şi fătul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis către Ginecologie şi Neonatologie“, a declarat medicul Marius Pascu. În ciuda condiţiilor neobişnuite în care a venit pe lume, băieţelul este sănătos, la fel şi mama lui.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ