O femeie cu alcoolemie 1,32 mg/l s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Galați. Accidentul spectaculos a avut loc miercuri, într-o interesecţie circulată din municipiul Galaţi, protagonistă fiind o femeie de 40 de ani, care s-a urcat băută la volan.

Femeia, care ar fi profesoară şi soţia unui poliţist, avea o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool în aerul pur expirat. Ea s-a ales cu dosar pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că un accident rutier a avut loc în municipiul Galaţi, la intersecţia străzilor Bulevardul Dunărea şi Calea Galaţi, după ce o femeie a pierdut controlul volanului.

“Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, însă femeia a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice”, a spus Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, femeia ar fi profesoară şi soţia unui poliţist.

Între timp, ea s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Un accident provocat tot de o femeie, și aceasta aflată sub influența băuturilor alcoolice, s-a produs în județul Tulcea. Accidentul a avut loc în Jurilovca și s-a soldat cu decesul unui pieton.

LĂSAȚI UN MESAJ