Share

O femeie din Iași s-a sinucis în condiții misterioase. La doar 40 de ani, Mihaela, și și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă ei trei copii.

Femeia a fost găsită spânzurată în curtea casei din satul Glodenii Gândului, comuna Țibănești, în care locuia împreună cu soțul și copiii. Descoperirea macabră a fost făcută, marți, de o verișoară, care a sunat la 112, scrie antena3.ro

Rudele spun că sunt în stare de șoc și nu găsesc o explicație pentru gestul extrem al femeii, care nu a lăsat niciun bilet de adio. Potrivit vecinilor, Mihaela era abătută de mai mult timp și consuma alcool din când în când.

„Nu avea serviciu, lucra cu ziua prin sat. Nu ştiu dacă avea probleme sau ceva, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei. Păcat că au rămas fără mama trei copii. Are doi băieţi de 11 şi 15 ani şi o fată de 17 ani. Fata, din câte ştiu nu locuia cu ei, era măritată. Dumnezeu să o ierte”, a declarat  o vecină de-a femeii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ