Share

Un bărbat din Iaşi a invitat-o acasă, la o cina romantica pe iubita cunoscută pe Internet, însă la scurt timp a sechestrat-o şi a mutilat-o.

Femeia de 41 de ani, asistentă medicală, l-a cunoscut pe bărbat pe Internet. După mai multe discuţii, acesta a invitat-o la el acasă la o cină romantică. Femeia a acceptat invitaţia şi nu s-a gândit nici o secundă că întâlnirea ar fi putut-o costa viaţa.

Citeste si   Care este scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, valabil pentru începutul de an școlar

Imediat ce a ajuns în locuinţa bărbatului, acesta i-a dat de băut încercând să o ameţească, iar apoi a lovit-o pur şi simplu din senin. După aceea, a legat-o şi a început să îi sfâşie corpul cu dinţii.

Femeia a trecut printr-un adevărat coşmar timp de 4 ore. Bărbatul i-a sfâşiat nasul, urechile, vârfurile degetelor, dar şi spatele.

Citeste si   Mesaj de solidaritate pe zidul din fața Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

Ţipetele femeii au alertat vecinii care au anunţat poliţia. Bărbatul de 45 de ani a fost reţinut, iar femeia a ajuns la spital cu răni grave pe tot corpul. Anchetatorii cred că bărbatul era drogat în momentul atacului, dar l-au lăsat în libertate.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ