Share

Un barbat din Vaslui a avaut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a venit acasa de la munca. Sotia sa isi facea de cap cu primarul localitatii, un barbat in varsta de 75 de ani.

Incidentul a avut loc in localitatea Poienesti din judetul Vaslui, iar barbatul inselat a vrut ca toata lumea sa afle isprava sotiei sale, scrie Libertatea.

“Dupa ce au crescut copiii, s-a apucat sa bea, mi-a vandut pe bautura si calul, si fanul, dar am iertat-o. Eu muncesc pe santier la Vaslui, imi rup umerii la roaba sau carand materiale de constructii, iar acasa nu gasesc nici de mancare, nu-mi spala hainele si nu am parte nici macar de o vorba buna… Iar acum s-o gasesc cu un alt barbat? Si inca unul mai batran ca mine? Daca ea m-a facut de rusine in tot satul, s-o fac si eu de rusine, si pe ea, si pe primar, care s-a dat la femeia mea”, ameninta omul, care e hotarat sa divorteze.

Femeia are o alta versiune si sustine ca ea isi iubeste sotul si ca nu avea cum sa il insele cu “mosul de primar”.

“Nici nu am stiut ca primarul este intre picioarele mele, eu dormeam si nu l-am simtit… M-am trezit cu el bagat acolo… Oricum, primarul are obiceiul sa intre in curtile oamenilor fara sa anunte. Eu am un barbat bun, care ma satisface, cum sa-l insel eu cu mosul de primar?”, spune amarata femeia, care spera ca lui Ion sa ii treaca totusi supararea.


Share
Citeste si   Vaslui: Mai mulţi contacţi ai unei adolescente confirmate cu noul coronavirus, aduşi de pe litoral şi internaţi
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ