Share

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au depistat o femeie de 36 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iaşi, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Un caz asemănător a fost depistat și în comuna Miroslava, unde poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

În ambele cauzuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ