Share

O fetiță a fost ascunsă în cabina unui TIR. Copila de doar cinci ani a fost acoperită cu o geacă de mama ei care voia s-o scoată ilegal din țară, prin vama Nădlac. Femeia a recurs la acest tertip pentru că nu deținea documente de călătorie pentru micuță.

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și-a făcut apariția, ieri dimineață,  în Vama Nădlac la volanul unui camion. În autotren mai călătorea împreună cu o femeie, în vârstă de 39 de ani, din județul Timiș.

O fetiță a fost ascunsă în cabina unui TIR de mama ei

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în cabina automarfarului, în locul de odihnă pentru șofer, o fetiță, în vârstă de 5 ani, care era ascunsă sub o geacă, scrie Glasul Aradului.

Mama copilei le-a spus polițiștilor că nu deține documente de călătorie pentru copilă și că vrea să ajungă împreună cu aceasta în Italia.

„În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontiereie stat pentru şofer şi mamă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urmă cu aproape două luni, un copil a fost ascuns sub o pătură pentru a fi scos din țară. La acest tertip au recurs părinții unui copilaș de doar trei ani ca să meargă împreună în Grecia. Au fost opriți însă de polițiștii de frontieră la Giurgiu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ