Share

O fetiţă în vârstă de 9 ani, din comuna dâmbovițeană Şelaru, a fost la un pas de moarte, după ce a căzut în mod misterios din microbuzul şcolar, în timp ce acesta era în mers. 

În urma loviturii, copila a rămas inconştientă pe asfalt. Şoferul microbuzului a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe fetiţă şi a transportat-o la Spitalul Judeţean din Târgovişte, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că fata ar fi deschis singură uşa şi ar fi sărit, variantă pe care părinţii nu o cred. Din câte se pare, uşa s-ar fi deschis singură pentru că nu a fost asigurată de şofer, acesta fiind principalul responsabil. Mai mult, şoferul nici nu ar fi văzut când copilul a căzut din maşină, ceilalți copii fiind cei care au strigat şi l-au alertat şi abia atunci a oprit.

Se pare că șoferul nu este la primul incident de acest gen, e fiind acuzat că acum câteva luni, a dat jos doi copii din maşină şi i-a lăsat pe câmp, la câţiva kilometri de casă, scrie realitatea.net

Părinţii acuză că cei mici sunt înghesuiţi în microbuz, unii dintre ei stând în picioare, şi că nu se aplică măsurile de siguranţă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ