Share

O fetiţă de doi ani a căzut, miercuri, de la etajul 3 al locuinţei, după ce s-a trezit singură în casă. Vecinii povestesc că fetița ar fi luat un ciocan şi ar fi spart geamul, iar la scurt timp a căzut.

Fetița a fost operată, miercuri seara, dar se află în continuare în comă. Copila în vârstă de 2 ani, locuia împreună cu părinţii şi cu cei trei fraţi mai mari într-un cămin din Iaşi.

Citeste si   PEȘTELE le-a adus o lucrare penală! Poliţiştii de FRONTIERĂ cercetează trei bărbați pentru BRACONAJ PISCICOL.

Martor: „Dormea şi s-a trezit singură în casă şi a spart geamul cu un ciocan. După ce a spart geamul cu ciocanul, a aruncat ciocanul jos. Când m-am uitat în sus, copilul stătea acolo pe geam şi am ţipat: ‘bai, bagă-te în casă’”.

Din păcate, copila, aflată pe pervazul ferestrei, s-a prăbuşit în gol de la etajul 3. Îngroziţi, vecinii au sunat la 112. Până la venirea medicilor, fetiţa a fost acoperită cu o pătură.

Citeste si   „Serile bobocilor” organizate diferit la USAMV Iaşi

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ