O mama si-a strigat disperarea pe Facebook si le-a cerut ajutorul oamenilor intr-un caz extrem de dur. Fetita ei de numai doi anisori a fost atacata si muscata cu salbaticie de catre un caine.

Incidentul s-ar fi petrecut intr-un parc din Buzau, iar imaginile cu fata micutei dupa atac vorbesc de la sine. Incidentul s-a petrecut in luna august a acestui an.

“Aceasta “doamna” Marieta, daca mai poate fi numita doamna a fost cu cainele sau personal, neavand botnita cum prevede legea in data de 26.08 in parcul Marghiloman.

Eu eram cu fetita in varsta de 2 ani tot in parc, aproape de catel. Într-o clipa de neatentie, copilul s.a dus la caine, aceasta sarind fix pe fata copilului trantind.o la pamant..a muşcat.o. de-abia a putut sa-l ia de pe copil.

Nu va puteti imagina cum arata sufletelul mic. Am fost la Spital..la urgente, aceştia ne.au trimis la Spitalul Garlasi pentru ai face vaccinul.. antirabicul..avand pe schema 3 vaccinuri.

Ar 3-lea nu eram obligati sa.l mai facem..dar “distinsa doamna ” nu s.a sinchisit sa mai raspunda la telefon..pt a.i spune sa mearga cu cainele la veterinar pt a ne da scris ca cainele ar fi sanatos.. Ar trai .

Intre timp am consultat si cabinetul orl si pe cel al medicului estetician pt a ma asigura ca fetita va fi bine. Nu am depus plangere deoarece m crezut ca ne vom intelege amiabil..dar am vazut ca n.am cu cine. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Sa depun plangere sau sa aibe Dumnezeu grija de ea?”, a scris femeia pe retelele de socializare, acolo unde a si postat fotografii cu fata fetitei sale.

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ