Share

O fetiţă din Iaşi își vinde jucăriile pentru a avea grijă de câinele adoptat! Să reînvăţăm de la ea să redevenim copii!

Sinceritatea unei fetițe pentru animale şi jucării pot fi egalate mai greu. O fetiţă din Iaşi a găsit o modalitate specială de a face rost de bani pentru tratamentele şi îngrijirea puiului de căţel abia adoptat.
Ieşeanca a găsit puiul pe stradă, aruncat lângă un bloc şi în pericol de a fi călcat de maşini, având în vedere că în zonă este un trafic foarte aglomerat.

Pentru a fi sigură că părinţii nu se vor opune deciziei ei de a adopta căţelul, fetiţa a găsit o modalitate inedită de a face rost de banii necesari creşterii şi tratamentelor lui Bruno.

O tarabă cu de toate

Nu vrea să primească ajutor de la părinţi, aşa că a amenajat în faţa blocului o tarabă şi vinde tot ce nu mai foloseşte. Până acum a strâns 500 de lei, bani cu care şi-a dus animalul la veterinar, a cumpărat mâncare şi o lesă.

În “buticul” cu acareturi ale Danielei, trecătorii găsesc jucării, printre care multe pluşuri, cărţi pentru copii, bijuterii sau cd-uri cu muzică. Cel mai scump lucru costă 20 de lei.

„Ca să am grijă de el, ca să nu fie un căţel abandonat, pentru că sunt toţi căţeii care au şi ei nevoie de un cămin. Cel mai mult cărţi, cărţi s-au cumpărat, această masă era plină cu cărţi, şi aceasta era plină, vaze s-au vândut multe, pluşuri”, a povestit Daniela Dragomir.

Localnicii au rămas profund impresionați de gestul fetiței și o încurajează pe mai departe în această activitate.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ