Share

O mama din comuna tulceana Turcoaica este acuzata de vecini ca isi bate si infometeaza fiica, pentru a-si cumpara tigari si alcool. Ca sa isi potoleasca foamea, copila a ajuns sa manance iarba, sustin localnicii.

Cazul copilei a fost facut public pe o retea de socializare de catre o vecina, Madalina Ciulei, care a promis ca va posta mai multe dovezi care sa demonstreze ca acuzatiile sunt adevarate.

“Ea e Mihaela, stiu de la mama mea ca pe langa faptul ca locuieste cu mama si surorile ei este luata in evidenta unor asistenti maternali, sper sa nu gresesc functia, dar distinsele doamne asa se prezinta…Siiiii staaaau eu asa si ma intreb oare cum de n-au observat la nici macar una dintre vizite cat de abuzata este fetita asta?

Are 14 ani si arata ca un copil de 6 (foarte vizibil acest aspect), este plina de vanatai, cara cate 2 galeti de apa a cate 10kg fiecare de cel putin 5 ori pe zi, undeva din deal, cam pe la 500m de casa lor, e batuta si infometata..si ghiciti ce facea in poza asta (acum 10 minute facuta): MANCA! Ce? IARBA! De ce? DE FOAME!

Ca mama isi permite sticle de bere si pachete de tigari zilnic. Am sa revin si cu un material video, o sa ajung acasa cat de curand si-o s-o pun sa povesteasca prin ce trece..si daca distinse doamne sau domni care sunteti fruntasii comunei Turcoaia nu o sa luati atitudine..o sa luam noi, vecinii si o sa raspunda toti cei care au neglijat, abuzat si chinuit acest copil!”, este mesajul postat de Madalina Ciulei.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ