Share

O firmă IT din Iaşi a lansat o aplicaţie mobilă prin care pacienţii pot găsi medicamentul pe care îl caută la cea mai apropiată farmacie de zona unde locuiesc

O firmă IT din Iaşi a lansat o aplicaţie digitală, prin intermediul căreia pacienţii pot găsi medicamentul pe care îl caută la cea mai apropiată farmacie din zona unde locuiesc.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Cei care au realizat aplicaţia susţin că astfel sunt prevenite vizitele inutile la o farmacie care nu deţine pe stoc medicamentul căutat, mai ales în condiţiile restricţiilor de circulaţie existente.

Dorin Cristea, co-fondatorul RomSoft Iaşi: ”Am lansat o funcţionalitate nouă pe platforma EMIM, aceea de CERERE MEDICAMENT”

”Cunoscând dificultăţile pe care le întâmpină pacienţii în a găsi medicamentele căutate, dar şi provocările cu care se confruntă farmaciştii, fiind una din categoriile profesionale foarte expuse în aceste zile, am lansat o funcţionalitate nouă pe platforma EMIM, aceea de CERERE MEDICAMENT. Vrem să conectăm farmaciile din ţară cu pacienţii aflaţi în căutarea unui anumit tip de medicament“, a declarat co-fondatorul RomSoft Iaşi, Dorin Cristea.

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

Prin intermediul aplicaţiei EMIM, farmaciştii se pot înregistra în aplicaţie, folosind opţiunea ÎNREGISTRARE FARMACIST, urmând ca mai apoi să fie înştiinţaţi automat în momentul în care un pacient adaugă o cerere nouă de medicament.

Totodată, farmaciştii trebuie să înregistreze adresa exactă a farmaciei în care profesează, pentru a putea analiza cererile primite din partea clienţilor aflaţi în zona respectivă (exemplu: oraş, stradă, număr).

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ