Share

Doi tineri au murit carbonizați, în județul Timiș.  Un accident tragic a avut loc aseară, în jurul orei 22.00, în comuna Fibis, în județul Timiș, pe șoseaua ce leagă Timișoara de Lipova

VIDEO! Accident teribil! 2 morti, carbonizati, dupa un impact devastator pe o sosea din Timis! Soferul si pasagera din dreapta au fugit de la locul nenorocirii http://bit.ly/2nxfHzf

Posted by Opinia Timisoarei on Sunday, 2 April 2017

Un autoturism în care se aflau mai mulți tineri s-a izbit de un pom de pe marginea drumului, iar în urma impactului mașină a luat foc, scrie opiniatimisoarei.ro.

După o curbă strânsă, chiar în mijlocul localității, șoferul a pierdut controlul autoturismului, un Audi A4, mașina a derapat și a lovit un nuc.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

CITEȘTE ȘI …

VIDEO. DEFRIȘĂRILE și-au produs efectele în Columbia. Bisericile au fost transformate în morgi, iar hotelurile în spitale


După aproximativ două ore de la producerea tragediei, a fost prins și conducătorul auto. Și el rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei Fibis, când l-au găsit polițiștii.

Tânărul a declarat că accidentul s-a petrecut după o glumă făcută în mașină. Pasagerul aflat pe bancheta din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, în timp ce conducea, moment în care s-a speriat și în acel moment n-a mai fost atent la drum, informează libertatea.ro.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Astfel a pierdut controlul volanului și s-a produs nenorocirea. Referitor de la fuga de locul accidentului, acesta a declarat că s-a speriat când a văzut mașina cuprinsă de flăcări.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ