Share

Un bebeluş de numai cinci luni a intrat în comă la Spitalul din Bârlad, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic.

Copilul a ajuns la camera de gardă cu febră, convusii şi hemoragie digestivă. Avea o amigdalită acută şi 42 de grade temperatură. Tratamentul nu i-a îmbunătăţit starea. În comă, copilul a fost trimis la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, unde este şi acum, scrie a1.ro

Într-o singură noapte, un copil de numai cinci luni a trecut de la joacă la comă. La Spitalul din Bîrlad, medicul care asigura urgenţele pediatrice i-a făcut lui Mihnea o injecţie cu antibiotic. Medicul de pe ambulanţă care l-a transportat pe copil la Vaslui, unde îl aştepta un elicopter SMURD ca să-l ducă la Iaşi, spune că starea copilului era deja foarte gravă.

Familia crede că de vină pentru starea copilului e medicul din Bârlad care i-a administrat antibioticul. La acelaşi spital, băieţelul fusese diagnosticat cu amigdalită acută, cu două zile înainte de a intra în comă. A primit tratament şi a fost trimis acasă. Când s-a întors la urgenţe, după 48 de ore, avea deja convulsii şi complicaţii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ