Share

Se întâmplă din nou! O învăţătoare de Braşov a fost înregistrată în timp ce jignea şi umilea copiii de la clasa la preda.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au demarat o anchetă, după ce mai mulţi părinţi au acuzat-o pe învăţătoarea copiilor lor îi jigneşte şi îi umileşte. Învăţătoarea care este la catedră de 40 de ani neagă acuzaţiile şi susţine că vocea de pe înregistrări nu e a ei.

“Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!”.  Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrarea în care se prespupune că e vocea învăţătoarei, potrivit vocea.biz.

Potrivit inspectorului şcolar general Ariana Bucur, înregistrările ar fi fost făcute pe o perioadă mai lungă de timp, timp de trei luni, însă ea a aflat despre acest caz de la jurnalişti şi nu de la părinţii copiilor, la Şcoala gimnazială nr. 4 fiind deschisă imediat o anchetă în acest caz.

“Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!”, sunt câteva dintre expresiile din înregistrarea realizată cu telefonul mobil de o elevă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ