Share

Şaisprezece elevi spun că au fost agresaţi de învăţătoare si refuză să mai meargă la şcoală de mai bine de două săptămâni, fiind speriaţi de atitudinea acesteia. Copiii şi părinţii se plâng că dascălul îi loveşte de bancă, îi jigneşte şi vorbeşte foarte urât cu ei.

„L-a tot bătut pe copil şi într-o zi eu i-am trimis mesaj învăţătoarei şi am rugat-o frumos să nu-l mai bată. S-a apucat mai tare să-l lovească. Băiatul s-a supărat, l-a jignit, i-a spus că nu îl mai trece clasa, i-a spus copilului câte i-a trecut pe la gură… Nu numai copilul meu este lovit, sunt mai mulţi copii bătuţi… îi trage de păr, îi loveşte de bancă. Până acum au fost toate bune, nu ştiu ce s-a întâmplat acum”, a povestit presei Costan Zaharie, tatăl unui băieţel.

Un altă părinte a spus că şi copilul lui a fost agresat.

„Am o fetiţă în clasa a II-a, o tot ceartă, o trage de păr şi vorbeşte urât despre ea şi despre părinţi. Am încercat să vorbesc cu doamna învăţătoare şi mi-a spus că e foarte obraznică fetiţa şi că mi-o trimite acasă”, a povestit Irina Bozga, mama unei eleve.

Maria Bodaşcă a spus că a încercat de mai multe ori să discute cu învăţătoarea să nu îi mai jignească copilul, dar fără rezultat.

„Se comportă foarte urât cu copiii, i-a bătut, îi jigneşte, le vorbeşte urât. Se apleacă cu pieptul ei şi îi presează pe bancă şi le spune că dacă ne spune nouă, părinţilor, o să aibă probleme… Îi tot face măgari şi în toate felurile. Eu nu de asta îi trimit la şcoală, îi trimit ca să înveţe, dacă nu, îi ţin acasă. Eu am pus nume copiilor, nu să fie jigniiţi. Copiii sunt dezamăgiţi şi le este groază să vină la şcoală. Ne spun că fug de la şcoală dacă îi mai aduc la doamna învăţătoare”, povesteşte Maria Bodaşcă.

Părinţii spun că situaţia a început anul acesta, după ce învăţătoarea cu pricina a fost desemnată coordonatoarea instituţiei de învăţământ din Piatra Fântânele, vizaţi fiind doar copiii care locuiesc în timpul săptămânii la Mănăstirea din Piatra Fântânele.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Citeste mai mult AICI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ