Share

O femeie suspectată că şi-ar fi bătut fiul, în vârstă de 13 ani, pentru că ar fi luat o notă mică la o olimpiadă, este cercetată de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal.

Băiatul este elev olimpic la mai multe materii, acesta urmând cursurile Liceului “Tudor Vladimirescu”, din Târgu-Jiu, şi a ajuns la spital cu escoriaţii. El a declarat că ar fi fost agresat de către mama sa.

Anchetatorii au declanşat cercetările după ce la unitatea medicală din municipiul Târgu Jiu s-a prezentat un băiat care avea mai multe escoriaţii pe corp. Din declaraţiile minorului a reieşit că acesta ar fi fost agresat de mama sa.

“În această cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, verificările urmând a se efectua sub supravegherea unui procuror, în funcţie de concluzii urmând a se dispune măsurile necesare. Cadrele medicale au transmis către colegii noştri faptul că băiatul prezenta la nivelul organismului doar escoriaţii”, a declarat agent şef adjunct de poliţie Miruna Prejbeanu.

Surse apropiate anchetei susţin că elevul ar fi fost bătut de către mama sa din cauză că nu ar fi luat o notă suficient de mare la o olimpiadă, în condiţiile în care copilul este olimpic la mai multe materii, scrie a1.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ