Share

O persoană și-a pierdut viața și alte 19 au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu mașina în plin în pietonii aflați în Times Square din New York, scrie The Telegraph.

Barbatul retinut joi in Times Square este suspectat ca a condus masina in timp ce se afla in incapacitatea de a face acest lucru, adica in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, a declarat politia din New York. Si FBI a deschis o ancheta.

Citeste si   SUA acordă încă două luni Irakului pentru a se aproviziona cu energie din Iran

Un martor, Ed G Val, se afla peste drum cand a vazut masina accelerand spre nord pe partea de vest a tortuarului 7th Avenue. ”O femeie a fost lovita si aruncata, dupa care masina a ajuns pe 44th street (si) a continuat sa tranteasca oameni, cu viteza, pana pe 45th street, unde s-a oprit dupa ce a lovit mai multe persoane”, scrie el intr-un mesaj postat pe Instagram.

Citeste si   Fotbal: Sunt mândru că fac parte din istoria clubului FC Barcelona, spune Luis Suarez

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ