Share

Lucrare amplă pentru crearea unei noi artere rutiere pe malul Bahluiului, Podul Ros

Traseul actual al liniei de tramvai dintre Podul de Piatră şi Podu Roş va deveni un nou sector de stradă urmând să descongestioneze traficul din intersecţia din Podu Roş.

Calea de rulare a tramvaielor va fi înlocuită cu o arteră cu două benzi de circulaţie, vor fi amenajate 94 locuri de parcare şi o alveolă pentru staţia de autobuz.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Strada nouă, cu o lungime de aproximativ 900 de metri, va avea sens unic de circulaţie din sensul giratoriu Podu Ros către Podu de Piatră.

Un alt tronson al proiectului prevede reabilitarea carosabilului de pe șoseaua Naţională, această arteră fiind prevăzută cu sens unic de intrare în intersecţia Podu Roş.

Un alt sector de lucru va avea ca obiectiv refacerea tramei stradale şi a trotuarelor pe malul Bahluiului spre podul Tudor Vladimirescu, iar de aici va continua modernizarea către podul Metalurgie. Ultima arteră care va intra în reabilitare este bulevardul Chimiei până la podul Sfântul Ioan.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

4 COMENTARII

  1. Ajutati-ne prin impulsionarea PRIMARIEI de a ordona montarea in statia de autobuz SPITAL RECUPERARE a unor refigii de soare, vant,ploaie,zapada.Pacientii sunt cei care sufera cel mai mult.La apeluri personale nu au dat curs.

LĂSAȚI UN MESAJ