Share

Campania Relații Toxice adresată studenților ieșeni se va desfășura pe parcursul anului universitar 2019-2020

O relație de cuplu poate fi descrisă și caracterizată drept „toxică” atunci când se bazează pe activității emoționale intense și excesive. Astfel, relația nu mai susține ba, chiar distruge starea de bine la nivel mental, emoțional și fizic a partenerilor. Pentru a evita aceste tipuri de relații se desfășoară anumite campanii, fiind și cazul celei de față.

,,Anul acesta, Asociația ROR a organizat la Universitatea ,,Petre Andrei“ din Iași  evenimentul ,,Violența în familie, între statistici și realitate“. Invitații noștri prezenți la acest eveniment, au fost reprezentanți ai I.P.J.Iași, D.G.A.S.P.C. Iași și un expert media în violență domestică și de gen. Impactul pe care l-a avut această întâlnire cu studenții m-a determinat să demarez o campanie care să aducă în atenția studenților ieșeni – violența sub toate formele ei – Relații toxice”, a declarat Roxana Oana ROTARU – președintele Asociației ROR

O altă campanie desfășurată de Asociația ROR  este “Impact StopBullying“! Această campanie de informare, conștientizare și prevenire a fenomenului Bullying, a început în anul școlar 2018 – 2019, având ca rezultat informarea și consilierea celor 3000 de elevi și 150 de profesori din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Iași.

Echipa acestei campanii va fi formată dintr-un psiholog, un polițist, un avocat și un expert media în violență domestică și de gen.

Partenerii acestui eveniment vor fi Universitățile ieșene, I.P.J. Iași  și D.G.A.S.P.C. Iași.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ