ideall.ro

Irina JITĂREANU își dorește ca prin dezvoltarea unei afaceri de la zero să își valorifice întregul potențial

Irina JITĂREANU este o antreprenoare la început de drum, care a activat peste 25 de ani în domeniul financiar-contabil și a învățat enorm de mult până a ajuns aici.  Acum își dorește ca prin dezvoltarea unei afaceri de la zero să își valorifice întregul potențial, toate cunoștințele și experiența, asigurând servicii de înaltă calitate mediului de business din zonă.

Inițial doamna Irina JITĂREANU nu știa mare lucru despre acest tip de programe, auzise doar din presa de specialitate câteva detalii și condiții. Într-un din zile a aflat faptul că Fundația ,,COROANA” din IAȘI organizează la Suceava o întâlnire cu persoane interesate să acceseze acest program. A paricipat din pură curiozitate, iar după ce a discutat cu membrii fundației ,,COROANA”, a decis că este momentul să pornească un business.

În acest moment se află în faza de achiziții – practic în faza de implementare a investițiilor, care e una dintre cele mai dificile pentru că trebuie să asigure în paralel și funcționarea firmei, o firmă care abia a pornit la drum.

sensodays.ro

Apreciază foarte mult modul în care colaborează cu cei care se ocupă de program. Comunică în permanență, lămuresc și rezolvă problemele inerent care apar și simt că sunt pe aceeași lungime de undă.

Este evident că fără acest program probabil nu reușea să se dezvolte așa cum și-ar fi dorit, creditare clasică pentru un Start – Up este practic imposibilă. Cu Start – Up Nation se reușește în termen rezonabil să se pună pe picioare o afacere de la zero.

Doamna Irina JITĂREANU recomandă acest program tinerilor antreprenori din toată inima, este de părere că tinerii au o idee interesantă în orice domeniu și încredere în propriile forțe, reușind să își atingă visul mai repede decât își imaginează. Programul reprezintă o oportunitate pentru cei care au încredere.

În plus reușesc să acopere și zona de audit intern și audit financiar pentru companiile care sunt la un nivel superior de dezvoltare și care au nevoie să obțină în mod constant o opinie neutră cu privire la activitatea lor

Domeniul contabilității se extinde mult mai mult decât era acum 15-20 de ani. Firma dânsei oferă consultanță în zona de resurse umane, suport în obținerea de finanțări, consultanță fiscală și alte servicii complementare. În plus reușesc să acopere și zona de audit intern și audit financiar pentru companiile care sunt la un nivel superior de dezvoltare și care au nevoie să obțină în mod constant o opinie neutră cu privire la activitatea lor, reușind să se adapteze clienților în permanență, urmărind să îi asculte tot mai mult, să se înțeleagă ideile, îngrijorările, modul în care își propun să se dezvolte.

În privința concurenții din domeniul contabilității consideră că este o piață care se dezvoltă permanent și asta îi stimuleză

În privința concurenții din domeniul contabilității consideră că este o piață care se dezvoltă permanent și asta îi stimuleză. Firma se află la început de drum și își propune să ajungă în top, prin urmare în faza  în care se află acum, urmărește tot ceea ce înseamnă inovație în domeniu. Pentru a fi prezenți în piață și a concura cu cei mai buni trebuie tot timpul să caute, să aducă ceva nou. Deși concurența este foarte mare, mereu a fost convinsă că cei mai buni reușesc să se dezvolte, creând la rândul lor modele.

Serviciile pe care doresc să le ofere pe lângă cele din zona de evidență contabilă, evidență resurse umane și salarizare sunt cele din zona serviciilor de audit financiar și audit intern, expertize contabile judiciare și extrajudiciare.

În prezent amenajează spațiul și îl dotează cu cea mai nouă tehnologie și softuri în domeniu. A prevăzut în proiect inclusiv dotări care să îi ajute să presteze serviciile specifice la sediul clientului (scanere mobile, laptop – utri cu conexiune la serverul central).

În momentul de față firma are trei angajați care au atribuții bine stabilite pe fiecare specializare și își propune ca până la finalul anului să mai angajeze o persoană pentru activitatea de audit.

Membrii echipei au încredere că vor putea recruta din zona de absolvenți, tineri care să își dorească să înțeleagă și să aplice în mod direct ceea ce au învățat în școală

Chiar dacă aceasta este o problemă dificilă în prezent, membrii echipei au încredere că vor putea recruta din zona de absolvenți, tineri care să își dorească să înțeleagă și să aplice în mod direct ceea ce au învățat în școală.

În următorii 5 ani, Irina JITĂREANU își dorește ca firma sa să fie prezentă între primele cinci firme de specialitate din județul Suceava până în anul 2025 și să fie un jucător important pe zona de audit și expertize în regiunea Moldovei.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ