La CIUREA și HOLBOCA primarii sunt preocupați de întreținerea instalațiilor electrice

O firmă care figurează cu 1 angajat a fost selectată de Primarul Gheorghe ȘTEFURAC să realizeze SERVICII DE REPARARE SI INTRETINERE pe raza comunei HOLBOCA. Este vorba despre SC ELTOT SAN SRL care tocmai a câștigat în 30 noiembrie un contract de 135000 RON la Primăria HOLBOCA.

ELTOT SAN SRL prestează într-adevăr lucrări de instalatii electrice, dar în 2017 a avut o cifră de afaceri sub 100.000 RON din care 94.786 RON au fost realizați tot dintr-un contract cu Primăria Holboca. Contractul a fost prins în aceeași perioadă. ELTOT SAN SRL aparține familiei Ioan și Coca CHIRILĂ.

În Holboca, relația bună dintre Primarul Gheorghe ȘTEFURAC și reprezentanții firmei FDF ELECTRIC GRUP SRL este una de notorietate.

Și această firmă activează în același domeniu al instalațiilor electrice. Firma aparține Mariei FORMAGIU.

Vorbim despre o firmă înființată cu doi ani în urmă și care figurează cu 3 angajați. Cu toate acestea, firma în cauză a reușit să câștige 3 licitații la HOLBOCA în valoare totală de 597.850 RON. Toate într-o singură zi, pe 29 noiembrie 2018!

Asupra modului în care sunt alocate contractele publice la Primăria Holboca vom reveni curând!

Să realizăm o paralelă cu o altă primărie din zona metropolitană a Iașului și anume CIUREA!

Lucrări de întreținere și reparații instalații electrice la CIUREA în valoare de 39489 RON

Firma desemnată de Primăria Ciurea pentru a realiza aceste lucrări este una locală! G & B AMAN ELECTRIC, cu cei 2 angajați ai săi, realizează la CIUREA lucrari de întretinere si reparatii în valoare de aproape 40.000 lei. Firma aparține lui GRIGORAȘ MIHAELA și BULĂU VASILE.

ZONA METROPOLITANĂ a IAȘULUI a dobândit o importanță covârșitoare în context județean

Așa cum am promis în materialele precedente, vom realiza o analiză atentă a modului în care este administrată Zona Metropolitană a Iașului (ZMI). Această zonă, prin mutarea continuă și masivă a ieșenilor din municipiul Iași către comunele învecinate a dobândit în ultimii ani o importanță deosebită.

În acest context, iată că totuși unii dintre cei aleși de locuitorii acestor comune să le reprezinte interesele din punct de vedere administrativ nu reușesc să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Miroslava, Lețcani, Holboca, Ciurea, Bârnova, Tomești, Popricani, Aroneanu, Rediu sau Valea Lupului constituie Zona Metropolitană a Iașului și vă vom informa constant ce fac sau nu fac reprezentanții acestor comune pentru ridicarea nivelului de trai a cetățenilor pe care îi reprezintă!

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

LĂSAȚI UN MESAJ