Share

Lucrările de modernizare a infrastructurii de tramvai din zona Tudor Vladimirescu vor începe în cel mai scurt timp

S-a semnat contractul de lucrări de infrastructură aferent proiectului „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iași – Reorganizarea circulației pe bulevardul Tudor Vladimirescu”. Perioada de implementare estimată a proiectului este de 24 de luni.

Citeste si   573 de pacienți cu test POZITIV au fost EXTERNATI la cerere

Lucrările de reabilitare a tronsonului liniei de tramvai cuprind următoarele activități: execuția lucrărilor de construcții și instalații aferente liniei de tramvai intersecție Bucșinescu – bulevardul Tudor Vladimirescu – intersecție Calea Chișinăului, reabilitarea celor două peroane din stația Tudor Vladimirescu, reabilitarea podului Tudor Vladimirescu (suprafață: 1.196 metri pătrați) și construirea a două stații de tramvai. Pentru prima dată în Iași va fi introdusă o bandă dedicată pentru tramvai.

Citeste si   LEGEA care interzice referirea la IDENTITATEA de GEN în unitățile de învățământ a fost CONTESTATĂ! Ce spun unitățile de învățământ IEȘENE

Primăria Municipiului Iași mai defășoară alte două proiecte, precum: „Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iași – Dancu” și „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iași”. Astfel, pe 7 iunie a avut loc deschiderea ofertelor în cadrul licitației care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai Iași – Dancu, reabilitarea podului Ciurchi II.

Citeste si   Comuna Țibana a demarat procedurile pentru CONSTRUIREA unui nou SEDIU al primăriei

Lucrările de construcții din cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iași” au fost estimate la maxim 44.356.437,96 lei, fără TVA. Până pe 19 august municipalitatea așteaptă oferte pentru achiziționarea a 16 tramvaie aferente celor trei proiecte menționate.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ