Share

Pare incredibil, dar este adevărat! O pisică fără stăpân este principalul suspect într-o tentativă de omor asupra unei bătrâne în vârstă de 82 de ani. Femeia a fost găsită în stare critică, în locuința ei din orașul japonez Mifune, relatează Sky News.

Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită în stare critică de fiica ei. Bătrâna avea peste 20 de tăieturi la nivelul feței, dintre care unele foarte grave.

„Când am găsit-o, avea sânge pe toată fața. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus fiica femei. Bătrâna a fost transportată la spital, însă este în stare de șoc și nu a putut să povestească ce a pățit. De aici, cazul devine unul cel puțin bizar. Poliția, care a deschis o anchetă pentru tentativă de omor, nu a găsit urme de intrare prin efracție.

Există însă ipoteza potrivit căreia rănile au fost cauzate de o piscină. Mai mult, una dintre pisicile fără stăpân din apropierea locuinței ar fi avut urme de sânge uman. În acest moment se efectuează teste pentru a stabili cu exactitate dacă pisica este cea responsabilă de atac sau nu.

Citeste si   Sărbătoare NAȚIONALĂ, de ziua OMULUI deplin al culturii ROMÂNEȘTI! 171 de ani de la nașterea lui Mihai EMINESCU

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ