Share

Cu ocazia Mărțișorului, jandarmii ieșeni urează tuturor

O primăvară plină de bucurii!

 

          În încercarea de a înlătura o parte din grijile care pot să umbrească bucuria,  jandarmii din Iași patrulează zilnic atât în municipiu, cât și în Pașcani, Hîrlău, Târgu Frumos și Răducăneni,  intervin în cazul în care ordinea și liniștea publică este tulburată, iar dacă cineva provoacă scandal sau dacă sunt comise alte fapte contrare legii, înlătură astfel starea de nesiguranță și disconfort care se poate produce temporar.

          De asemenea, jandarmii iau măsuri în ceea ce privește asigurarea ordinii publice la manifestările cu public numeros, fie că este vorba de competiții sportive, concerte sau proteste, astfel încât participanții să fie în siguranță.

           În această zi specială, de 1 martie, jandarmii aflați în teren au dăruit flori și mărțișoare, doamnelor și domnișoarelor în Iași, Pașcani, Târgu Frumos, Hîrlău și Răducăneni.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ