Share

O romanca stabilita in Italia a trecut printr-o experienta inedita. Femeia, in varsta de 41 de ani, conducea masina personala, in momentul in care i s-a rupt apa.

Romanca a fost nevoita sa opreasca masina si sa astepte ajutor. Nu a asteptat prea mult, insa, caci imediat si-a facut aparitia un carabinier care a ajutat-o sa nasca, scrie libertatea.ro.

Giuseppe Gambacurta se afla intr-un vehicul aflat in spatle masinii conduse de romanca. Barbatul a vazut ca aceasta nu se mai pune in miscare, asa ca a decis sa mearga sa vada ce se intampla. A gasit-o pe romanca Nicoleta.

Imediat, italianul a sunat o ambulanta, insa a fost nevoit si sa o ajute pe femeie pana al sosirea unui echipaj. Astfel, indrumat prin telefon, carabinierul a asistat-o pe romanca. Femeia a nascut o fetita, iar apoi cele doua au fost transportate la spital.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ