Share

Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă din 2018

O româncă este cea mai bună handbalistă din lume. Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de handbal feminin, a fost aleasă de Federaţia Internaţională drept cea mai bună jucătoare din 2018. Este pentru a patra oară când primeşte acest premiu. “Este o realizare incredibilă, nu doar pentru mine, ci şi pentru handbalul românesc!”, a scris Cristina pe Facebook. În prezent, jucătoarea de la CSM Bucureşti se recuperează după o accidentare gravă, suferită la Campionatul European de anul trecut.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

Cristina Neagu a obţinut cel mai important premiu individual din handbalul feminin mondial. Pentru a patra oară în carieră, ea a fost desemnată, de către Federaţia Internaţională, cea mai bună jucătoare a lumii, după ce a câştigat bătălia cu rusoaica Vyahireva şi cu franţuzoaicele Leynaud şi Minko. Neagu a mai obţinut acest titlu şi în 2010, 2015 şi 2016.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

Ea a primit o distincţie similară şi din partea forului european, pentru că a devenit golgeterul all-time al Campionatului, cu 193 de goluri. În plus, la nivelul echipelor de club, Cristina a terminat sezonul trecut drept cea mai bună marcatoare din Champions League, cu 110 reuşite.

În prezent, liderul naţionalei se află în recuperare, după ce a suferit o ruptură de ligamente.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ