Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă din 2018

O româncă este cea mai bună handbalistă din lume. Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de handbal feminin, a fost aleasă de Federaţia Internaţională drept cea mai bună jucătoare din 2018. Este pentru a patra oară când primeşte acest premiu. “Este o realizare incredibilă, nu doar pentru mine, ci şi pentru handbalul românesc!”, a scris Cristina pe Facebook. În prezent, jucătoarea de la CSM Bucureşti se recuperează după o accidentare gravă, suferită la Campionatul European de anul trecut.

Citeste si   Deși MĂȘTILE DE PROTECȚIE  sunt OBLIGATORII în mijloacele de transport în comun, nu toți călătorii IEȘENI respectă această REGULĂ

Cristina Neagu a obţinut cel mai important premiu individual din handbalul feminin mondial. Pentru a patra oară în carieră, ea a fost desemnată, de către Federaţia Internaţională, cea mai bună jucătoare a lumii, după ce a câştigat bătălia cu rusoaica Vyahireva şi cu franţuzoaicele Leynaud şi Minko. Neagu a mai obţinut acest titlu şi în 2010, 2015 şi 2016.

Citeste si   Medicii de familie din IAȘI așteaptă STIMULENTUL de RISC promis de către GUVERN

Ea a primit o distincţie similară şi din partea forului european, pentru că a devenit golgeterul all-time al Campionatului, cu 193 de goluri. În plus, la nivelul echipelor de club, Cristina a terminat sezonul trecut drept cea mai bună marcatoare din Champions League, cu 110 reuşite.

În prezent, liderul naţionalei se află în recuperare, după ce a suferit o ruptură de ligamente.

Citeste si   Mihaela IVANCEA (PSD): "NU am mai vrut să suport MONOLOGUL gângav și GREU exprimat"
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ