O fată de 20 de ani din Suceava a născut singură pe câmp în timp ce era cu vaca la păscut. Din cauză că a stat câteva ore fără asistență medicală, copilul a murit de frig, dar și din cauza unor lovituri.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în satul Sfântu Ilie, din județul Suceava. Tânăra în vârstă de 20 de ani era însărcinată în luna a noua, însă s-a dus totuși cu vaca la păscut.

Citeste si   EVOLUȚIA pandemiei în județul SUCEAVA! Au fost efectuate 19. 912 de TESTE , iar 2.387 persoane s-au VINDECAT

Fata nu a mai ajuns la locul respectiv, întrucât, la un moment dat, au apucat-o durerile nașterii. Tânăra a născut singură pe câmp, fără a putea anunța pe nimeni, în condițiile în care nu își luase telefonul mobil cu ea.

Femeia a fost găsită pe câmp, după aproximativ cinci ore, de către concubinul ei., care a sunat la 112. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj medical. Fata a fost găsită în stare de semiconștiență, cu o hemoragie puternică, iar alături de ea se afla nou-născutul, în stare de hipotermie și cu mai multe lovituri la cap.

Citeste si   Accident rutier în municipiul Suceava. Un bătrân a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă bebelușul nu a putut fi salvat. Nou-născutul ar fi putut muri din cauza unui traumatism la cap, produs accidental în momentul sau imediat după naștere, având în vedere că femeia nu a avut niciun fel de asistență medicală, potrivit observatortv.ro.

Citeste si   PERCHEZIȚII într-un DOSAR penal de ȘANTAJ
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ