Traian Băsescu, acuzații grave la adresa lui Florian Coldea “Oamenii din sistem s-au făcut unii pe alții doctori, și-au dat singuri pensii”.

0
Share

Traian Băsescu a făcut declarații gata să răstoarne tot ce se știa până acum. Fostul președinte al României a precizat că prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, este cel care conduce sistemul, Laura Codruța Kovesi fiind doar o unealtă, în timp ce Klaus Iohannis doar aplaudă.

În plus, liderul PMP a dat-o exemplu pe Alina Bica care, spune acesta, a plătit pentru că nu a fost plăcută de sistem.

Citeste si   Conducerea PSD dă undă verde proiectului de lege privind carantina și izolarea

„Ei decid care politician este executat dacă nu este pe plac Sistemului.

Sistemul e format din generali din SRI, Interne, Apărare, procurori dar nu toți, judecători dar nu toți, e o structură care include profesori universitari, academicieni. Luați pozele cu cei care sunt în Academia de Stiințe ale Securității.

Oameni din sistem s-au făcut unii pe alții doctori, și-au dat singuri pensii.

Marea miză a sistemului este să nu vină politicieni care să îi pună să lucreze în interes național.

Citeste si   VIDEO/ Orban, Predoiu și Tătaru, așteptați la dezbateri în Parlament pe legea carantinării. Ciolacu: "Nu putem accepta şi nici vota această lege!"

Oricine poate fi victima sistemului, de exemplu Alina Bica a plătit fiindcă nu a fost agreată de Sistem”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni.

Sursa: b1.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ