Studenții #TUIASI, sunt invitați să transpună în fotografii frânturi din studenție, să își deschidă sufletul și să arate tuturor stările și emoțiile pe care le trăiesc! Deasemenea și profwaorii #TUIASI, sunt provocați să arate de ce își îndrăgesc profesia și pe studenți și posteze fotografii pentru categoriile VI și VII.

Postează pe Facebook, în perioada 15 octombrie 2018 – 28 octombrie 2018 (ora 24), fotografii făcute de tine care să reflecte viața de student, așa cum o trăiești tu, cu hashtag-ul #TUIASI, verifică să fie publice și trimite-ni-le și nouă la adresa sarbatorim@tuiasi.ro, iar cele mai reușite fotografii vor fi premiate în bani și expuse în cadrul vernisajului din 13 noiembrie 2018, la ora 14.00, la Iulius Mall.

Tradiționalul concurs de fotografii din cadrul Zilelor Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași premiază cele mai bune fotografii, din cele șapte categorii, cu câte trei premii:

• Premiul I – 250 de lei;

• Premiul al II-lea – 150 de lei;

• Premiul al III-lea – 100 de lei.

Categoriile sunt următoarele:

I. La școală – Vrem să vedem școala cum o vezi tu. Trimite-ne fotografiile la care crezi că o să te uiți peste ani, când îți vei aminti cu nostalgie de perioada facultății.

Citeste si   Tânăr din MIROSLAVA cercetat de polițiști pentru INFRACȚIUNI rutiere

II. Viața în campus – Nimeni nu știe campusul mai bine ca tine, studentul. Decupează o bucățică din el cu ajutorul aparatului foto sau al telefonului și arată-ne și nouă ce îndrăgești tu cel mai mult la „Tudor”.

III. Experiențe internaționale – Ai fost student Erasmus sau ai colegi veniți de peste hotare să studieze în Iași? Cu siguranță aveți momente amuzante și frumoase de împărtășit. Vrem să le vedem și noi!

IV. Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise – Ai participat la concursuri studențești, la zile ale porților deschise sau ai amintiri din tabere cu colegii și prietenii? Ce moment mai bun decât Zilele Universității pentru a răsfoi albumele cu fotografii?

V. Învăț și practic – Sigur ai amintiri din stagiile de practică pe care le-ai făcut la sfârșit de an sau din internship-urile de orice fel la care ai participat. Mai mult, poți să ne arăți la această categorie cum pui în aplicare ce ai învățat la facultate. Nu ezita și înscrie-te cu fotografiile tale în concurs!

Citeste si   România  trece în faza a doua de RELAXARE de la 1 iunie. Cum afectează noile măsuri județul IAȘI

VI. Studenții, văzuți prin ochii profesorilor – Dragi Profesori, arătați-ne ce vă face să vă îndrăgiți profesia de dascăl la TUIAȘI. Aveți vreun moment alături de studenți pe care vreți să-l împărtășiți? Suntem siguri că aveți fotografii care să „radiografieze” studenția de azi.

VII. Spiritul TUIAȘI – Orice te duce pe tine cu gândul la viața de student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Dă-ți frâu liber imaginației! De asemenea, și la această categorie invităm cadrele didactice să se înscrie cu fotografiile lor.

Regulile concursului:

1. Dă like pe Facebook la pagina Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;

2. Postează fotografia sau fotografiile tale pe pagina ta de Facebook, în perioada 15 octombrie 2018 – 28 octombrie 2018 (ora 24), cu hashtag-ul #TUIASI.

Citeste si   Oenologi din cadrul USAMV Iași participă la PRIMUL CONCURS internațional de VINURI organizat online

3. Trimite-ne un mesaj la sarbatorim@tuiasi.ro cu fotografiile (minim 8 megapixeli), categoria la care vrei să le înscrii, titlul fotografiilor și link-ul de Facebook unde le-ai postat (postarea trebuie să fie publică, nu vizibilă doar pentru prieteni). Nu uita să incluzi în mail și numele, prenumele, facultatea (și anul, pentru studenți).

4. Noi vom alege luni, 29 octombrie 2018, cele mai bune trei fotografii de la fiecare categorie, iar departajarea finală se va face în funcție de numărul de like-uri pe care acestea le-au adunat până la sfârșitul zilei de duminică, 4 noiembrie 2018Luni, 5 noiembrie 2018, anunțăm câștigătorii premiilor I, II și III, pentru fiecare categorie, pe pagina de facebook  a TUIASI.

Marți, 13 noiembrie 2018, ora 14, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie, la Iulius Mall.

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de prezentare ale TUIASI.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ