Share

Klaus Iohannis a susținut, în prima declarație de presă după alegerile parlamentare din 11 decembrie, că mâine va urma să aibă o consultare cu toate partidele politice. Cât despre criteriile de integritate impuse în perioada campaniei electorale, președintele a spus că „rămân în picioare”, scrie stiripesurse.ro

Pentru a avea o claritate asupra evenimentelor, vreau să se știe că mâine voi avea prima rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament. (…) Agenda consultărilor de mâine e fixată”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si   Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță că agenția Fitch a menținut ratingul de țară al României

Iohannis a precizat că la consultările cu partidele va vedea „ce îşi imaginează fiecare partid şi cum doreşte să propună agenda”.

Criteriile de integritate le-am enunţat înainte de campania electorală ca să fie cunoscute şi să nu avem discuţii după”, a afirmat preşedintele.

Klaus Iohannis a subliniat că, atunci când a formulat criteriile, nu le-a condiţionat de nicio lege.

Nu discutăm acum despre această lege, e o chestiune secundară”, a mai spus şeful statului.

Citeste si   Nici #Colectiv nu i-a scos din politică. La 5 ani de la tragedie, Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu, din Guvern în Parlament. Mesajele de atunci și de acum

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ