Share

Trupa om la lună revine la Iași, pe 26 august, la Amfiteatrul Palas, cu un concert ce se va desfășura în condiții de maximă siguranță.

După apariția foarte apreciată de la festivalul Rocanotherworld din luna iunie, trupa prezintă publicului ieșean noul lor album Dans, lansat pe 31 iulie la București într-un concert care a adus laolaltă aproape 500 de oameni ce au vibrat împreună pe show-ul de muzică și vizual.

La Iași trupa va cânta piesele de pe noul disc dar și cântece deja foarte iubite de public, ce se vor regăsi pe albumul complet pe care om la lună îl va lansa în toamnă.

Evenimentul de lansare de la Iași de pe 26 august de la Amfiteatrul Palas va începe la ora 19:30 și va respecta toate normele de siguranță, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Biletele s-au pus in vânzare, in doua variante, pachete de 2 persoane si individuale (in număr limitat), in trei categorii de preț in funcție de amplasarea locurilor in locație (30, 40 sau 50 lei), fiind disponibile online de pe eventbook.ro.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Despre album:

Dans’ este un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

“Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile.

A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi.

Ne bucurăm tare mult să revenim la Iași, un loc unde ne simțim de fiecare data foarte bine, unde ne-am făcut foarte mulți prieteni și am descoperit cu bucurie o comunitate de oameni nemaipomeniți. – Doru Pușcașu, om la lună

Dans’ conține piesele: Zid, După război, Descusută, Far, Dans și Noapte bună. El precede primul album full al trupei care va fi lansat în această toamnă.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Piesele au fost înregistrate la București în studioul For The Records, produse, înregistrate și mixate de Dragoș Strat și masterizate de Cristian Varga la Master Vargas NY.

Albumul Dans este disponibil pe toate platformele de streaming – https://smarturl.it/omlalunaDansEP

Despre om la lună:

Om la lună este un proiect muzical creat în 2018 de Doru Pușcașu, inițial ca proiect solo de rough acoustic poetry, devenit full band în 2019, odată cu intrarea în band a muzicienilor extrem de talentați: Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Om la lună aduce poezia mai aproape de oameni, versurile fiind instrumentate în cântece cu influențe indie alternative, post rock sau folk rock, într-un discurs sincer și autentic, încărcat de vulnerabilitate și de asumare.

Trupa este recunoscută pentru apropierea de public și căldura cu care susține fiecare reprezentație, a lansat până acum o serie de cântece foarte apreciate, prezente în playlist-urile multor radiouri, a avut deja concerte sold-out în București și în țară, și pregătește în această toamnă primul album full.

__________________________________________
om la lună:
Doru Pușcașu (voce, chitară, pian)
Dragoș Strat (chitară)
Cătălin Constantin (bas)
Adrian Maraloiu (tobe)


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ